Händer på vårmarknaden

Nu börjar vårmarknaden ta form,
LL Dance
VI GILLAR OLIKA – vårmarknad i glädjens och gemenskapens tecken!
En dansande parad med musik avgår från teatern 11.40. Alla är välkomna att delta!
VI GILLAR OLIKA, gemenskap, glädje, folkfest! Alla människor är olika men vi har också alla något gemensamt, oavsett våra olikheter. Vi kan alla förenas i uppskattning för musik och dans!
i nedre delen av Mårtensgatan finns tivolit, övre delen av Mårtensgatan samt in på Mejerigränd biluppvisning,knallemarknad längs hela Mårtensgatan. Ponnyridning Bruksgatan utanför Zoo butiken, Matmakarna & Kävlinge Furulund Samverkan anordnar åter igen Matgata i Kävlinge under vårmarknaden. I år kommer vi även att utveckla med en ölfestival på torget. Där vi även kommer att erbjuda gött häng med mat musik & dryck på kvällen. Årets Moped/mc Road trip på vårmarknaden
Hjärtligt välkomna till årets Moppe och lättviktare cruising med utställning i Kävlinge Alla sorters mopeder modern som veteran är välkomna att delta i Moppe cruising (Obs först till kvarn max 50 deltagare)
FÖRANMÄLNING FÖR RUNDAN PÅ MAIL TILL kavlinge.mopedklubb@gmail.com
SISTA ANMÄLNINGSDAG DEN 6 MAJ.
UPPGE NAMN TEL NR OCH EPOST.
Ett litet förtydligande gällande tältet på Matgatan/ölfestivalen! Som det ser ut idag kommer vi att möblera med ståbord så att så många som möjligt får plats, inget inträde mm in i tältet och scenen kommer att stå utanför tältet på Nygatan. Man ser scenen från tältet men är inte tvungen att gå in för att se uppträden och bandet! Mer info om bryggerier, utställare mm kommer i ett arrangemang i denna vecka!!