• grupp_landgren

  - Serviceföretag

Landgren

Det finns ingen universallösning som går att applicera på alla bostadsaffärer. Ingen hemlig formel. Varje situation är unik. Någon behöver en slipad skattejurist, en annan behöver en skål med limefrukter. Sådant kan man inte veta på förhand.

Vi vill gärna snacka schyssta bostadsaffärer med dig. Boka ett möte så tar vi reda på vad just du behöver. Respekt.

Din fastighetsmäklare i Kävlinge finns på Mårtensgatan 29 mitt i centrum. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i Kävlinge kommun. Våra mäklare på kontoret i Kävlinge fokuserar på att sälja bostadsrätter och villor i Kävlinge, Furulund, Stävie, Löddeköpinge, Barsebäck, Barsebäckshamn, Saxtorp, Dösjöbro, Teckomantorp, Annelöv, Billeberga och andra närliggande orter.

Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Ta hjälp av en mäklare med gedigen kunskap om dagens marknad när du ska köpa eller sälja bostad. Väljer du Landgren kan du förlita dig på att vi tryggt guidar dig på bostadsmarknaden med våra kvalificerade råd. Vi på kontoret i Kävlinge har lång erfarenhet från branschen, och vi kan våra gator. Kom in till oss på kontoret på Mårtensgatan 29, mitt i centrum.

  • Barnvänligt
  • Handikappanpassat
Hitta till oss

Kontakta Landgren

Det finns ingen universallösning som går att applicera på alla bostadsaffärer. Ingen hemlig formel. Varje situation är unik. Någon behöver…
Läs mer

Kontakt

Loading...