Nyheter & Event

30/9-22  Hans Algback, KFS Centrumassistent, går i pension

”Hans har varit en klippa för vår Förening! Han har haft stenkoll på våra medlemmar och har alltid haft tid att lyssna. Som ansvarig för våra marknader har han dragit massor av folk till centrum. Han har också varit ett stort stöd för mig som ny ordförande i KFS och jag vill å föreningens vägnar tacka Hans för de nio år han jobbat hos oss som Centrumassistent. Vi kommer alla att sakna hans värme och omtanke och förmåga att endast ha medlemmarnas bästa för ögonen”, ❤ säger Catharina Lindell, ordförande i KFS.
Hans, hur känns det för dig?
”Det var inget lätt beslut, men eftersom min fru går i pension nu vill vi lägga mer tid på att njuta av livet och att resa. Jag vill också spela golf igen! Jag har verkligen älskat mitt jobb och mest av allt kommer jag att sakna alla trevliga möten med företagarna och alla givande samtal med människor som korsat min väg,” säger Hans.
Hur ser du på KFS arbete framöver?
”Jag ser att föreningen fått välbehövlig, ny energi med Catharina som ny ordförande och det finns en stor framtidstro på vad vi kan åstadkomma tillsammans framöver. Jag känner också att den BID-process vi arbetar i gör tydlig skillnad, när alla parter arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål, istället för var för sig. Det har varit en lärorik och rolig process, som kommer ge många, positiva effekter för Kävlingeborna framöver.”
Hans kommer vara behjälplig i en övergångsperiod och arbetet med att hitta en ersättare är påbörjat.